Treceți la conținutul principal

Purtător de penis

  - Vreau să îmi mai povestești! Spune-mi despre voi, bărbații!
  - Bărbații, sau masculii?
  - Nu e același lucru? Toți sunteți bărbați!
  - Te înșeli, draga mea. La bază, toți suntem masculi. Apoi ne împărțim în două categorii: bărbați și purtători de penis.
  - Nu înțeleg...
  - Încerc să îți arăt cum văd eu lucrurile. Ca să evolueze de la un simplu purtător de penis la bărbat, un mascul trebuie să fie definit de femeile din viața lui. Începând cu mama lui, care trebuie să fie prima femeie care îl învață despre respect și comunicare. Apoi sunt celelalte femei cu care va interacționa de-a lungul vieții. De aici trebuie să învețe să fie atent la nevoile lor, să fie tandru dar în același timp să emane siguranță și protecție. Să înțeleagă că sexul nu presupune zece minute (cu indulgență) de activitate și culcat cu spatele la ea. Să spele vasele fără să aștepte rugămințile ei. Să vină cu o floare doar pentru că azi e marți. Să înțeleagă că deciziile se iau în doi, iar "capul familiei", cel care trebuie să decidă singur, care trebuie să meargă înaintea femeii pe drum, este doar un concept greșit ce face parte din cea mai bună manipulare dintotdeauna: religia. Sunt foarte multe de spus despre ce definește un bărbat.
  - Spune-mi despre sex, despre cum crezi tu că se diferențiază aici un bărbat
  - Mă așteptam să întrebi asta... În primul rând vreau să înțelegi că în sex totul este permis. Nimic nu este murdar, obscen sau de nefăcut atâta timp cât partenerii își doresc. Orice trebuie să încerci, să afli ce îți place sau nu. Să discutați despre ceea ce vă doriți. Un simplu purtător de penis are ca scop principal descărcarea sa sexuală, ejacularea. Nu contează dacă femeia de lângă el primește satisfacție sexuală sau afectivă, este vorba doar despre el. Pentru el, finalul este unul singur. Cu sau fără variații sexuale, tu ești un obiect plasat în filmul ăsta doar pentru el și te folosește atunci când simte nevoia.
  Bărbatul în schimb este altfel. În principal este axat pe tine. Cea mai mare plăcere pentru el este extazul tău. Nu uită să îți admire corpul gol nici după ce ai născut. Îți mângâie trupul atunci când vă iubiți. Toți avem fantezii, dorințe, curiozități. El știe să le scoată la lumină pe ale tale, să le amestece cu ale lui și să creeze o feerie de dorințe și simțuri. Îți cunoaște gustul fiecărei bucățele din corpul tău și totuși mereu e curios ca un copil când primește cadouri de Crăciun. Alternează momentele tandre cu cele de dominare sexuală, astfel încât de fiecare dată este o altă plăcere, un alt orgasm. Un bărbat întotdeauna te va săruta după ce i-ai oferit un sex oral și îți va spune cât de minunat e gustul gurii tale.
  -... Spune-mi, tu ești bărbat?
  - Obișnuiam să fiu. Mi-e teamă că o perioadă am uitat toate aceste lucruri. Îmi pare rău...

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fundamentul unei relații

  Vorbeam cu o prietenă zilele trecute despre ce strică o relație, despre femei și bărbați.   - Sunt trei caracteristici fundamentale care definesc orice tip de relație, îi spun. Comunicarea, respectul și sexul. Nu într-o ordine anume, ci echilibrate, ca un întreg. Atunci când oricare dintre ele își pierde din valoare, fii sigură că urmează finalul.   - Și dragostea, iubirea, de ce nu fac parte? Sau crezi că sunt sentimente de neglijat?   - Absolut deloc! Dar hai să o luăm astfel, în primul rând vorbim despre cele trei mari tipuri de relații: strict sexuale, de prietenie și cele de dragoste. O relație sexuală cu un partener nu presupune să plătești pentru serviciile primite. Presupune să faci sex cu o persoană pe care o respecți ca individ și cu care comunici în primul rând despre preferințele sexuale. Într-o relație de prietenie vorbim despre aceleași lucruri, diferența fiind că sexul nu se mai practică, ci se discută. Între prieteni, discuțiile despre sex ar trebui să fie absolut